fbpx
Skip to main content

Termeni și condiții

Condiții generale de colaborare în cadrul grupului
01

Condiții generale

Site-ul www.dito-group.ro este proprietatea S.C. DITO GROUP S.R.L. (Șoseaua Borșului, nr. 32/F1, Oradea, jud. Bihor, 410605, România) Accesarea și utilizarea site-ului www.dito-group.ro presupune acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și condițiilor menționate mai jos. Pentru evitarea oricăror neînțelegeri, vă recomandăm citirea acestora înainte de utilizarea site-ului.
02

Conținutul site-ului

SC DITO GROUP SRL prin intermediul site-ului www.dito-group.ro pune la dispoziție informații în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se lucrează constant la actualizarea lor. Puteți descărca conținutul, însă doar pentru folosul personal și ne-comercial și cu condiția de a vă conforma cu informațiile referitoare la drepturile de proprietate intelectuală cuprinse în conținut. Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea acestui conținut în orice modalitate cu excepția cazurilor permise de condițiile de utilizare sau cu consimțământul expres și prealabil al proprietarului acestui conținut.
03

Proprietate intelectuală

Conținutul acestui site incluzând designul, textul, logoul, grafică, structura și alte materiale ale site-ului sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.
04

Limitarea responsabilității firmei

Societatea DITO GROUP nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate pe site-ul web: www.dito-group.ro. Accesarea și folosirea site-ului este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului.
05

Protecția datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 și a Legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, SC DITO GROUP SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale pe care ni le furnizați. Pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, vizitați secțiunea Politică de confidențialitate.
06

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor. Vizitarea periodică a acestei pagini vă oferă posibilitatea de a lua la cunoștință de orice modificare survenită cu privire la acești termeni și condiții.